klubdev_askana_intro

Prelepo pozdravljeni moji ljubitelji joge in plesa!

Z vami želim deliti izjemno novičko! Za vas sem ustvarila možnost individualnega svetovanja, in sicer na tej strani ANA ZA VAS, me lahko kontaktirate. Tukaj si lahko izberete različne načine svetovanja, izobraževanja in drugih načinov, s katerimi lahko ostanemo v stikih.

Facebook skupine

Skupine so izredno kvalitetne in ustvarjene prav posebej za vas. Obljubim, ne bo vam žal. Tako, da mi zaupajte, da bom z vami in ostalimi člani delila svoje znanje in izkušnje. Facebook skupine so namenjene zbiranju ljudi s skupnimi interesi skupaj. V skupinah se deli le kakovostne informacije, s pomočjo profesionalnih fotografij, videov,…

Individualno svetovanje 1 na 1

klubdev_askana_consultation

V življenju se ljudje srečujemo z različnimi situacijami, v katerih se včasih ne znajdemo najbolje. Ko pride do tovrstnih situacij, se moramo ustaviti in na novo osmisliti našo pot. Velikokrat potem črpamo iz svojih izkušenj in nasvetov drugih ljudi, ampak kaj če to ni dovolj? Individualno svetovanje je ne samo primerna, temveč tudi koristna oblika pomoči, če se soočate z naslednjimi izzivi, kot je stiska ob življenjskih prehodih, kot so poroka, smrt bližnje osebe, ločitev, nosečnost, okrevanje po porodu, težave v medosebnih odnosih, lahko je to s prijatelji, sošolci, partnerjem, stiska ob izgubi pomembne osebe ali ločitev, izčrpanost, doživljanje stresa in težave s sprostitvijo in druge situacije, v katerih se vsi vsaj enkrat srečamo. Če se vidite v katerikoli podobni situaciji, vedite, da za vse težave obstaja rešitev, zato sem tukaj jaz. Pustite, da vam pomagam, kot vsem ostalim ljudem, ki so se že obrnili name.

Kaj pomeni skype in kaj email svetovanje?

Skype svetovanje poteka prek skypa in traja srečanje eno uro, email svetovanje pa prek e-pošte in poteka le v primeru dodatnih vprašanj. Pri life coachingu se poslužujem predvsem skype svetovanja zaradi lažje komunikacije in plodovitih rezultatov.

Kontakt

Za tehnično podporo sem vam na voljo za stik z obrazcem ali na elektronskem naslovu: info@devayaniyogadance.com. Prav tako, če vas zanimajo poslovna sodelovanja, lahko kontaktiram na tej povezavi.