Detox izziv: očistimo um, telo in duha

21-dnevni top izziv

Detox izziv

Vedno pravim, da bi mogla vsaka ženska uživati v svojem telesu in se ne obremenjevati z odvečnimi kilogrami, strijami, itd. A kaj, ko v realnosti ni ženske, ki bi se s tem obremenjevala. Ali menimo, da imamo preveč kilogramov, premalo, vedno nekaj najdemo. Kajne?

V glavnem moja ideja je postala realnost. Kot avtorica kar petih knjižnih uspešnic in kreatorka spletnega tečaja Joga Akademije ter vadbe Devayanilatesa, sem se po več kot desetletju poučevanja odločila, da za vas pripravim nekaj izjemnega, in sicer nekaj, kar vam bo pomagalo doseči rezultate. Glede na vse izkušnje, ki sem jih več kot 14 let pridobivala v Sloveniji in tujini in na področju različnih vadb ter prehrane, saj imam kar več kot 20 mednarodnih licenc, sem se odločila, da to delim z vami v spletnem tečaju 21-dnevni Detox izziv: očisti um, telo in duha.

V njem boste našli več kot 10 ur kvalitetne video vsebine, različne jogijske prijeme, Detox jogo, napotke glede pravilne prehrane, e-knjigo Smutiji, jedilnik za vseh 21 dni in to še ni vse. Spletni tečaj vam ostane!

Spletni tečaj bo na voljo kmalu!

Če bi bili radi obveščeni o novostih, pošljite elektronsko sporočilo na: info@devayaniyogadance.com.