Joga akademija prek spleta

Joga prek spleta je zgrajena na podlagi edinstvenega programa, ki zaobjema vse jogijske prijeme in je primeren tako za začetnike, kot tudi napredne jogiste.

Program zaobjema:

Dihalne Tehnike
Meditacija
Tehnike sproščanja
Energetske vaje
Motiviranje
Strokovna podpora

V času programa sem TUKAJ ZA VAS. Nudim vam podporo, svetovanje in mentorstvo za doseganje top rezultatov. Prav tako vas motiviram, da ne odnehate na poti k boljšemu počutju in zdravju.

Darilo ob nakupu treh mesecev: popust, in sicer dva meseca plačate, enega imate brezplačno. To je moje darilo za vas. Poleg tega vam podarjam e-knjigo Srčna joga – z dihalnimi tehnikami do zdravega srca. Pri nakupu paketa za en mesec ali treh mesecev prejmete vsi člani e-kartice Srčna joga.

Ko se prijavite na joga akademijo, boste takoj ob plačilu prejmete povezavo do fb skupine, v katero se ne pozabite včlaniti. Prav tako prejmete darila in bonuse, ki si jih prenesete na računalnik. To storite takoj ob prijavi.

1 mesec
37,50€

Darilo 1.: e-kartice Srčna joga - zdravo in močno srce (v vrednosti 9,99€)

Darilo 2.: e-knjiga Anti-stres joga

caret-down caret-up caret-left caret-right

Ana je res profesionalna. Vsega kar se loti, je na nivoju in resnično sem srečna, da sem lahko del njenih izzivov, vadb in tečajev. Toplo priporočam tudi začetnikom.

Martina Š.

Z Anino pomočjo sem dosegla to, da lahko hodim brez bolečin v križu in ponovno živim brezskrbno življenje. Hvala Ana, da si tukaj za nas. Enkratna si!

Lilijana K.

Nikoli si nisem mislila, da bom pričela z jogo. Pa sem pričela prek youtube kanala in nisem imela motivacije, tudi nisem bila prepričana, če delam prav. Nato pa sem našla Anine vadbe v bližini mojega doma in pričela z Ano odkrivati pravilne položaje in ugotovila, da sem delala sebi škodo. Komaj čakam, da nadaljujem z vadbo prek spleta pri njej, saj je njeno delo neverjetno. Njena predanosti, toplina in profesionalen odnos so zlata vredni!

Bojana R.