Online Vadbe

Poletni joga kamp

Bi radi vadili poleti, pa nimate te možnosti?

Zato sem se odločila, da vam omogočim vstop v spletno Joga Akademijo znotraj katere lahko vaditi en mesec ali tri mesece po izjemni ceni.

Joga prek spleta je zgrajena na podlagi edinstvenega programa, ki zaobjema vse jogijske prijeme in je primeren tako za začetnike, kot tudi napredne jogiste.

Program zaobjema:

Dihalne Tehnike
Meditacija
Tehnike sproščanja
Energetske vaje
Motiviranje
Strokovna podpora

V času programa sem TUKAJ ZA VAS. Nudim vam podporo, svetovanje in mentorstvo za doseganje top rezultatov. Prav tako vas motiviram, da ne odnehate na poti k boljšemu počutju in zdravju.

Darilo ob nakupu treh mesecev: popust, in sicer dva meseca plačate, enega imate brezplačno. To je moje darilo za vas. Poleg tega vam podarjam e-knjigo Srčna joga – z dihalnimi tehnikami do zdravega srca. Pri nakupu paketa za en mesec ali treh mesecev prejmete vsi člani e-kartice Srčna joga.

Ko se prijavite na joga akademijo, boste takoj ob plačilu prejmete povezavo do FB podporne skupine, v katero se ne pozabite včlaniti.

To možnost lahko koristite le v poletnem času, in sicer od 1. junija do 30. avgusta. Za tri mesece ali celo poletje se lahko prijavite do 1.6., potem ta možnost ni več na voljo. Za en mesec se lahko prijavite do 1.8.

Znotraj poletnega joga kampa se izvajajo Mogočne dihalne tehnike, Božanske meditacije, Magični rituali, Rebirthing tehnika, Zlate energetske vaje in Jogijski tretmaji-vadbe. Torej dobite dostop do celotne Joga Akademije in ste v njej en mesec ali celo poletje.

Vse lahko izvajate v udobju svojega doma ali na počitnicah, saj potrebujete le računalnik ali telefon in povezavo do interneta. Super, kajne?

1 mesec
37,50€

Darilo 1.: e-kartice Srčna joga - zdravo in močno srce (v vrednosti 9,99€)

Darilo 2.: e-knjiga Anti-stres joga

3 meseci (celo poletje)
75,00€

Darilo 1.: e-knjiga Z dihalnimi tehnikami do zdravega srca (v vrednosti 21,99€)

Darilo 2.: e-kartice Srčna joga - zdravo in močno srce (v vrednosti 9,99€)

Darilo 3.: Svetovanje (v vrednosti 70-250€)

Darilo 4.: e-knjiga Anti-stres joga

caret-down caret-up caret-left caret-right

Ana je res profesionalna. Vsega kar se loti, je na nivoju in resnično sem srečna, da sem lahko del njenih izzivov, vadb in tečajev. Toplo priporočam tudi začetnikom.

Martina Š.

Z Anino pomočjo sem dosegla to, da lahko hodim brez bolečin v križu in ponovno živim brezskrbno življenje. Hvala Ana, da si tukaj za nas. Enkratna si!

Lilijana K.

Nikoli si nisem mislila, da bom pričela z jogo. Pa sem pričela prek youtube kanala in nisem imela motivacije, tudi nisem bila prepričana, če delam prav. Nato pa sem našla Anine vadbe v bližini mojega doma in pričela z Ano odkrivati pravilne položaje in ugotovila, da sem delala sebi škodo. Komaj čakam, da nadaljujem z vadbo prek spleta pri njej, saj je njeno delo neverjetno. Njena predanosti, toplina in profesionalen odnos so zlata vredni!

Bojana R.
Mnenja
Mnenja
Mnenja
Mnenja