Dobrodošle v spletnem studiu za jogo, pilates in druge vadbe. V Yogalishes spletnem studiu bodo dostopne tudi meditacije, predavanja na področju prehrane, energetskega zdravljenja, masaže, life coachinga in ostali izdelki, ki so namenjeni temu, da lahko vsaki izmed vas izboljšajo kvaliteto življenja.

Yogalishes spletni studio
Zakaj sem se odločila ustanoviti spletni studio?

Ideja je bila zasnovana že leta nazaj, a vse dobre stvari zahtevajo ogromno priprave, energije in tudi financ, da je vse skupaj dodelano in ustvarjeno čim bolj kvalitetno, saj si ve, drage moje, zaslužite le najboljše. V spletnem studiu pa boste zagotovo našle nekaj zase. V več kot desetletnem profesionalnem delovanju na področju vadb in prehrane, sem ugotovila, kaj vadeče zares potrebujete in kaj doprinaša rezultate. Vse to pa sem združila v izdelke, ki so dostopni na moji spletni strani.

Podpora

Darila in bonusi

Zagotovljena kakovost

Ustvarjeno z ljubeznijo

Dragi člani Kluba Devayani!

Vadbe, delavnice in tečaji, ki jih izvajamo v telovadnicah so odpovedani do nadaljnjega zaradi korona virusa. Situacija ni dobra za nikogar od nas, a se vam zahvaljujem za razumevanje. Upam, da ste zdravi in v redu. Komaj čakam, da se ponovno vidimo in vadimo skupaj.

Obiske, ki so vam še ostali, ne skrbite, boste lahko koristili takoj, ko ponovno pričnemo normalno obratovati.

Če pa bi želeli vaditi do takrat, se mi lahko pridružite v Yogalishes spletnem studiu.

Prelep srčen pozdrav. Namaste.

Vaša Ana Devayani

Joga z Ano Kersnik Žvab

1.5.2020 pričnemo z jogo prek spleta.
Upam, da se mi pridružiš in ostalim ljubiteljem joge, da bomo migali skupaj.

Za več informacij se pridruži tudi skupini na:

facebook logo@https://www.facebook.com/jogazanokersnikzvab/

Instagram logo @anakersnikzvab

Komaj čakam, da vadimo skupaj prek spleta. #ostani doma #vadijogo

Joga akademija prek spleta

Joga prek spleta je zgrajena na podlagi edinstvenega programa, ki zaobjema vse jogijske prijeme in je primeren tako za začetnike, kot tudi napredne jogiste.

Program zaobjema:

Dihalne Tehnike
Meditacija
Tehnike sproščanja
Energetske vaje
Motiviranje
Strokovna podpora

V času programa sem TUKAJ ZA VAS. Nudim vam podporo, svetovanje in mentorstvo za doseganje top rezultatov. Prav tako vas motiviram, da ne odnehate na poti k boljšemu počutju in zdravju.

Darilo ob nakupu treh mesecev: popust, in sicer dva meseca plačate, enega imate brezplačno. To je moje darilo za vas. Poleg tega vam podarjam e-knjigo Srčna joga – z dihalnimi tehnikami do zdravega srca. Pri nakupu paketa za en mesec ali treh mesecev prejmete vsi člani e-kartice Srčna joga.

Ko se prijavite na joga akademijo, boste takoj ob plačilu prejmete povezavo do fb skupine, v katero se ne pozabite včlaniti. Prav tako prejmete darila in bonuse, ki si jih prenesete na računalnik. To storite takoj ob prijavi.

1 mesec
37,50€

Darilo 1.: e-kartice Srčna joga - zdravo in močno srce (v vrednosti 9,99€)

Darilo 2.: e-knjiga Anti-stres joga

caret-down caret-up caret-left caret-right

Ana je res profesionalna. Vsega kar se loti, je na nivoju in resnično sem srečna, da sem lahko del njenih izzivov, vadb in tečajev. Toplo priporočam tudi začetnikom.

Martina Š.

Z Anino pomočjo sem dosegla to, da lahko hodim brez bolečin v križu in ponovno živim brezskrbno življenje. Hvala Ana, da si tukaj za nas. Enkratna si!

Lilijana K.

Nikoli si nisem mislila, da bom pričela z jogo. Pa sem pričela prek youtube kanala in nisem imela motivacije, tudi nisem bila prepričana, če delam prav. Nato pa sem našla Anine vadbe v bližini mojega doma in pričela z Ano odkrivati pravilne položaje in ugotovila, da sem delala sebi škodo. Komaj čakam, da nadaljujem z vadbo prek spleta pri njej, saj je njeno delo neverjetno. Njena predanosti, toplina in profesionalen odnos so zlata vredni!

Bojana R.

Webinarji

Webinai pravilna prehrana
Webinar Fit joga nosečka

Spletni tečaji

Prihaja kmalu!

Online vadbe

Prihaja kmalu!