Fit joga nosečka

21,99

Avtorica: Ana Kersnik Žvab

Format: e-knjiga

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

  • Si želiš preživeti svojo nosečnost aktivno in tudi varno?
  • Si med nosečnostjo ne želiš zrediti preveč?
  • Se zavedaš, da premajhna ali prevelika teža vplivata na razvoj dojenčka in tudi na tvoje osebno zdravje?
  • Ne želiš plačati za vodeno vadbo in bi želela program izvajati doma?
  • Nimaš časa za obisk vadb ali zunanjih aktivnosti in bi ti program pomagal do željenih rezultatov kar od doma?
  • Si želiš program, ki je učinkuje in je varen tudi v nosečnost?
  • Ne veš katero vadbo izbrati, saj se zavedaš, da moraš med nosečnostjo paziti tudi na počutje in zdravstveno stanje razvijajočega se otroka?
  • Ali si ne želiš biti zdrava, fit in srečna tudi med nosečnostjo?

Ne čakaj in si še danes zagotovi svoj izvod e-knjige, s katero lahko imaš lahko sproščeno, fit in varno nosečnost brez da bi pretirano pridobila odvečne kilograme. Prav tako pa z redno vadbo v nosečnosti lahko lažje okrevaš po porodu.

»Nosečnost je čudovito fiziološko obdobje v življenju ženske. V njem večina nosečnic uživa. Obenem ga spremljajo tudi velike spremembe. Ženska doživlja spremembe na psihičnem in fizičnem področju, na kar mora biti dobro pripravljena. Na nek način je nosečnost šok za njeno telo. Joga koristi nosečnicam z več vidikov. Blagodejno vpliva na celotno telo, saj dobro razgiba mišice, aktivira mišice medeničnega dna in trebušne mišice, ki so potrebne pri porodu in zmanjša možnost težav po porodu, poskrbi tudi za sprostitev in obvladovanje telesa in pravilno dihanje, ki pripomore k lažjemu porodu. Avtorica v priročniku z vajami, ki so prilagojene prav za bodoče mamice, z barvnimi fotografijami nazorno prikaže izvedbo in uporabo joge med nosečnostjo. S tem omogoča, da vaje lahko nosečnice izvajajo tudi doma. Priročnik zagotavlja varno vadbo. Poleg vsega vsebuje tudi dihalne tehnike, tehnike sproščanja in gradivo o meditaciji med nosečnostjo. Pred vadbo bi priporočila, da osebnega ginekologa in osebnega zdravnika seznanite z vadbo in se z njim posvetujete o varnosti vadbe za vas. V primeru zapletov, povečanega tveganja za prezgodnji porod in v primeru določenih obolenj v nosečnosti se vadba joge odsvetuje. Priročnik vsebuje celosten prikaz nosečnosti, saj vsebuje tudi informacije o razvoju zarodka in informacije o spremembah v telesu nosečnice v celi nosečnosti. Knjiga je napisana skrbno in razumljivo na podlagi znanja mednarodno priznane inštruktorice joge in podkrepljena s strokovnimi informacijami zdravstvene stroke. Želim vam veliko veselja in zadovoljstva pri vadbi ter predvsem aktivno in lepo nosečnost ter porod.«

Eva Macun, dr. med., predstojnica ginekološkega in porodniškega oddelka Splošne bolnišnice Jesenice

Dodatne informacije

Jezik

Slovenščina, Angleščina, Hrvaščina, Nemščina

Share This