Akcija!

Izboljšanje plodnosti

9,99 6,99

Avtorica: Ana Kersnik Žvab

Format: e-kartice

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

Zakaj uporabljati afirmacijske kartice?

To vprašanje se nam poraja, ko nismo več v stiku sami s sabo. Sleherna misel, ki se nam porodi,privede do tega, da to postane naše stališče; naša stališča se kažejo preko dejanj; naša dejanja izoblikujejo naš značaj. Ničkolikokrat je bilo dokazano, da lahko moč misli spremeni življenje, celo zdravi. Afirmacijske kartice za izboljšanje plodnosti ti ponujajo prav tiste pozitivne misli, ki ti bodo pomagale do izboljšanja plodnosti.

 • Se pripravljaš na nosečnost ali pa se že dalj časa trudiš zanositi in nikakor ne gre. Želiš začeti in priti do učinkovitih rezultatov?
 • Slišala si, da je joga odlična za umirjanje in izboljšanje plodnosti, želiš pa vaditi pravilno in kakovostno kar od doma?
 • Ne želiš plačati več 1000 evrov raznim postopkom za zanositev, s katerimi še nisi uspela doseči želenih rezultatov?
 • Zelo bi ti pomagalo imeti konkretne, praktične primere na analizah drugih žensk, ki so imele težave z neplodnostjo, in izvedeti kaj več o tem, kako se zadeve lotiti?
 • Se ne počutiš več dobro v svoji koži in le potrebuješ oddih od vsega?
 • Ne veš, kako bi uspešno zanosila in si se ujela v negativne misli?
 • Že telovadiš in si na raznih dietah, a ti nič ne pomaga? Si nabavila novo blazino za telovadbo, pa je niti enkrat nisi uporabila? Se zaradi še nedoseženih želja ne počutiš več seksi, mikavno in samozavestno? Vpliva priprava na zanositev na tvojo osebno podobo in življenje ter potrebuješ rešitev?

Naj ti pomagam z odločitvijo, ki je povsem enostavna. Naj delim s teboj, da nisi sama, nisi edina in nisi kriva, če ti še ni uspelo zanositi. Tudi druge ženske prestajajo isto! Ne pusti se negativnim mislim, ki bi uničile tvoje življenje, ne glede na trenutno situacijo. S preprostimi afirmacijami, ki jih vsakodnevno izvajaš, si lahko pomagaš kar sama.

In kako jih pridobite? Enostavno.

Kliknete na izbran izdelek v moji trgovinici in greste na blagajno. Po plačanem računu, ki ga lahko plačate preko Paypala ali s kreditno kartico, pa prejmete kartice kar na svoj e-naslov. Te so vaše za VEDNO. Nato jih le natisnete in uporabljate dnevno. Lahko pa jih imate kar na računalniku, da jih vedno znova pregledate. Enostavno, mar ne? Ravno zato sem se odločila, da so kartice natisljive, zato ni potrebno čakati na dostavo ali pa hoditi v trgovino – nakup lahko opravite kar takoj. Afirmacijske kartice dobite brez škatle, lahko si ustvarite svojo, kamor shranite afirmacijske kartice.

Kaj je še pomembno?
 • Afirmacije izvajaj redno.
 • Zaupaj v moč misli, saj je ta metoda pomagala že več kot tisoč ženskam, ki so želele zanositi, prav kot ti.
 • Delovanje afirmacij so potrdili strokovnjaki po celem svetu, saj zagotavljajo izjemne rezultate.
 • Povrni si samozavest, dobro počutje in se pripravi na nosečnost pomirjena in srečna.
 • Ne prepusti se negativnim mislim. Dobro se boš pripravila na zanositev; bodi srečna in pomirjena, saj si to zaslužiš!

Dodatne informacije

Jezik

Slovenščina, Angleščina, Hrvaščina, Nemščina

Share This