Akcija!

Joga akademija: Magični paket prerojenja

180,00 144,00

Rebirthing tehnika in Magični rituali

Opis

Modul 3. Rebirthing tehnika
Odstranitev starega in blagoslov novih začetkov

Ritmično izmenjavanje diha in izdiha je srž življenja. Je prvo dejanje, ko se rodimo. Ta samoumeven proces pa ni zgolj hlastanje za zrakom ali lovljenje kisika, ampak je njegovo pravilno izvajanje tudi izjemno učinkovita terapevtska metoda, kin am lahko pomaga tudi pri čiščenju vzorcev, ki jih ne potrebujemo več v življenju ali jih nikoli nismo potrebovali.

Leonard Orr iz San Francisca je razvil posebno tehniko dihanja, in sicer nam je razkril skrivnost krožnega dihanja. Skozi ritmiko krožnega dihanja brez prekinitve, ko se vdih in izdih med seboj skladno povezujeta, je dosežemo osvobajanje preteklih vzorcev delovanja. Ker gre v večini primerov za osvobajanje vzorcev iz časa pred, med ali takoj po rojstvu, je metoda dobila ime rebirthing ali zavestni preporod.

Besedna zveza zavestni preporod že sama po sebi nakazuje pomen tehnike, in sicer gre za tehniko s katero gremo globoko v našo podzavest in ščistimo vzorce, ki smo jih osvojili pred, med ali takoj po rojstvu. S to tehniko pa lahko tudi potujemo v našo podzavest in raziskujemo naš notranji svet ter čistimo vzorce tudi iz otroštva, mladosti in odrasle dobe. Rebirthing tehnika sprosti stres, čustva, omejujoča prepričanja in bolečino.

Rebirthing tehnika je del spletne Joga Akademije. Pester nabor rebirthing tehnik vam omogoča, da izberete tiste Rebithing tehnike ali tehnike zavestnega preporoda, ki vam omogočajo napredek in očiščenje starih vzorcev na področkjih, ki vas omejujejo.

Nikoli ni prepozno začeti znova in spremeniti svoje življenjske poti. Pomembno pa je, da pred vsakim novim začetkom očistimo stare vzorce, ki nas utesnjujejo, bremenijo in zaustavljajo na naši življenjski poti. Naj vam tehnika zavestnega preporoda pomaga narediti korak naprej k srečnejšemu, bolj zdravemu in polnejšemu življenju.

Modul 4. Magični rituali
Spiritualni obredi za bolj polno življenje z modrostjo starodavne ajurvede

Magični rituali so namenjeni temu, da razvijamo svoje misli v pravo smer in pričenjamo dan produktivno, pozitivno in srečno. S temi rituali smo v življenju bolj pozitivno naravnani, bolj srečni in uspešnejši.

Rituali ali Satsangi nam pomagajo ohranjati moč in dajejo zagov v najtežjih trenutkih življenja.

Z rituali lahko lažje manifestiramo svoje želje in se usmerimo v pravo smer. Prav tako z rituali predelujemo vzorce, kin as ustvaljajo na življenjski poti in se tako usmerimo na pravo pot. Moč misli je mogočnejša, kot ji pripisujemo. Rituali so sklopi obredov, ki so jih izvajali že v pradavnini. Z rituali lahko zaključimo neko obdobje ali pričnemo novo. Z rituali lahko dosežemo kroženje energije znotraj različnih procesov, ki se nam dogajajo.

Pomislite za trenutek, kako deluje na vas preprosta besedica hvala. Ko komu kaj podarite, mu pomagate ali preprosto opravite svojo dolžnost in se vam oseba za vaše dejanje zahvali, vas preplavijo pozitivna čustva. Človek se počuti spoštovanega, cenjenega in opaženega. Storil je dobro delo. Njegovo dejanje ni bilo zaman, saj je nekomu seglo do srca. Preprosta besedica hvala ima torej tolikšno moč. Ko pa smo hvaležni tudi navznoter, ne samo navzven, in ko smo hvaležni celotnemu vesolju, ne samo enemu človeku pa se moč hvaležnosti še podvoji.

Najpreprostejša in najbolj temeljna oblika hvaležnosti je hvaležnost za to, da obstajamo. Kot učijo duhovni modreci, človeško življenje ni samoumevno, temveč si ga je treba prislužiti. Fizična dimenzija je dimenzija dvojnosti, nasprotij, ki so za človeka sicer naporna, ampak hkrati osvobajajoča. Ljudje lahko namreč izbiramo in vedno lahko izberemo svetlobo namesto teme, ljubezen namesto sovraštva. Hvaležnost, da smo, vsebuje hvaležnost do Boga, če vanj verjamemo, ker nam je podaril življenje, ter hvaležnost do naših zemeljskih staršev, ki so nas rodili, skrbeli za nas in nas vzgojili.

Znotraj nabora Magičnih ritualov lahko izberete tiste rituale, ki vam ustrezajo in vam pomagajo na vaši življenjski poti. Določene ritual boste izvajali večkrat, kakšne se vas mogoče ne dotaknejo in jih le preizkusite, da boste videli, kako vam ustrezajo.

Share This