Akcija!

Joga akademija modul 1. Božanske meditacije

150,00 105,00

Do zdravja, sreče, ljubezni in uspeha z močjo podzavesti ter mogočne energije Kozmusa

Opis

Zakaj Božanske meditacije?

Znotraj vsakega posameznika se nahaja neizmerno in najbolj čudovito božanstvo, ki ga v večini zanemarjamo. V vsakodnevnem življenju prebudimo le majhen delček svoje podzavesti in zato živimo disharmonično življenje, kar nas odvrača od lepote in veličine, ki je v nas samih. Z meditacijo lahko navežemo globlji in močnejši stik s sabo in vibracijami okrog nas. Z redno vadbo lahko energijo veličastnega Kozmusa uporabimo za zdravljenje, doseganje rezultatov in za to, da živimo bolj sproščeno, srečnejše in bolj izpopolnjeno življenje na vseh področjih.

V sklopu Božanskih meditacij se boste srečali s kar 20 edinstvenimi meditacijami, ki vam omogočajo, da izboljšate življenje na vseh glavnih področjih. S pravilno izvedbo meditacije lahko potujemo v naš notranji svet, ga zdravimo, spodbudimo rast celic in prebudimo lepoto naše notranjosti, ki dolgo, predolgo že spi. S podrobnimi opisi, tehnikami in z več kot 10 urno video vsebino lahko dosežete rezultate in se naučite pravilno ter učinkovito meditirati. Namen Božanskih meditacij pa ni le, da izboljšate tehniko meditacije, temveč da s tem, ko znate pravilno meditirati, to vnesete v vaš redni vsakdan in tako izboljšate kvaliteto življenja.

Življenje je kratko in prav je, da se zavedamo tako svoje minljivosti, kot tudi to, da ko živimo, moramo ne le dihati, temveč živeti s polnostjo. Meditativni pristop je del velikih vzhodnih tradicij in postaja nepogrešljiva tehnika tudi na Zahodu. Poseben in edinstven izbor najlepših, najbolj učinkovitih meditacij, vam pomaga na vseh področjih, da boste postali boljši partner/partnerka, našli ljubezen, vzljubili sebe, takšne kot ste, da boste bolj zdravi, srečni in uspešnejši na svoji karierni poti. V glavnem vam meditacije pomagajo pri vzpostavitvi stika samih s sabo in s tem boljše in bolj produktivno delovanje.

Zavedajte se svoje veličine. Negujte svoj tempelj in naj zasije vaše Božanstvo iz notri navzven.

Share This