Akcija!

Joga akademija modul 5. Zlate energetske vaje

105,00

Starodavni obredi pomlajevanja in vitalnosti

Opis

Pri vajah za pospešitev pretoka energije po telesu se opiram na tibetanske vaje in se nanašam na priročnik Vrelec mladosti: pet tibetanskih vaj pomlajevanja, delo Petra Kelderja. Strokovno znanje so potrdili jogijski guruji iz Nepala in Tibeta, kjer sem se med potovanjem po Nepalu tudi izobraževala.

Čeprav sistem izgleda preprosto, je njegovo delovanje kompleksno in njegovi učinki intenzivni.

Pet tibetanskih vaj ali pet obredov pomlajevanja so vaje tibetanskih menihov. Kot rituale jih izvajajo že tisočletja in so del njihove tradicije. Z vajami in zdravo prehrano so menihi ohranjali energijo, moč in vitalnost ter upočasnili proces staranja.

Čeprav sistem izgleda preprosto, je njegovo delovanje kompleksno in njegovi učinki intenzivni.

Tibetanske vaje pomlajevanja vračajo vitalnost in življenjsko energijo, telo pa postaja vse bolj zdravo ter gibljivo. Omenjene vaje lahko pomagajo vsakomur, ki jih izvaja redno, da se bo počutil mlajšega, bolj zdravega in zadovoljnega.

Če boste redno vadili in začeli tudi na druge načine skrbeti za svoje telo, boste kmalu opazili pozitivne spremembe. Telo bo dobivalo skladnejšo obliko, počutili se boste prenovljeni, okrepljeni in vaš lahkoten korak in mladosten videz bodo zagotovo vsi opazili.

Share This