Akcija!

Nosečka srečka

9,99 6,99

Avtorica: Ana Kersnik Žvab

Format: e-kartice

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

Zakaj uporabljati afirmacijske kartice?

To vprašanje se nam poraja, ko nismo več v stiku sami s sabo. Sleherna misel, ki se nam porodi, privede do tega, da to postane naše stališče; naša stališča se kažejo preko dejanj; naša dejanja izoblikujejo naš značaj. Ničkolikokrat je bilo dokazano, da lahko moč misli spremeni življenje, celo zdravi. Afirmacijske kartice Nosečka srečka ti ponujajo prav tiste pozitivne misli, ki ti bodo pomagale do srečnega materinstva. Se še vedno odločaš, ali jih potrebuješ?

  • Predvidevam, da si poleg vloge bodoče mamice tudi zaposlena ali imaš druge svoje obveznosti: skrbiš za starše, partnerja in imaš še ostale obveznosti, ki jih moraš izvršiti, in ne veš, da si mnogokrat na robu obupa. Se ti zdi vsega preveč? Misliš, da ne boš zmogla?
  • Morda imaš doma še kakšnega majhnega otroka, ki se mu moraš in želiš posvečati čim več časa, zato si nonstop v stresu, ker ti zmanjkuje časa zase?
  • Morda pa imaš že prav lepo utečeno dejavnost, ampak se želiš počutiti spet mikavno, kljub povečanemu trebuščku. Vidiš, kako uspeva ostalim mamicam, sama pa niti ne veš točno, zakaj se le rediš, slabo počutiš, kar te še dodatno potre?
  • Mogoče si ena tistih, ki jo skrbi, kako bo z razvijajočim se otrokom. Si polna dvomov, strahov in te vsaka stvar hitro vznemiri? Si jezna na vse, ki žarijo od sreče, ko so noseče, ti pa se niti malo ne počutiš tako?
  • In morda veš, da bi izvajanje afirmacij dobro vplivalo na celostno počutje in zdravje, da se boš z njimi pomirila, bolje počutila, in sicer kar doma, ko boš imela čas?

Naj ti pomagam z odločitvijo, ki je povsem enostavna. Tudi sama sem mamica in vem, kako je, ko se v nosečnosti ujameš v negativne misli, dvome in se boriš s strahovi. Vse to je normalno! Tudi druge nosečnice prestajajo isto! Ne pusti se negativnim mislim, da bi ti uničile tvojo nosečnost. Z negativnimi mislimi lahko pritegneš tudi vse slabo, česar ne želiva doseči. S preprostimi afirmacijami, ki jih vsakodnevno izvajaš, si lahko pomagaš kar sama in preženeš dvome in strahove. Zavedaj se, da razvijajoč otrok v tebi vse čuti s tabo, in je prav, da mu daješ le ljubezen, varnost in toplino.

In kako jih pridobite? Enostavno.

Kliknete na izbran izdelek v moji trgovinici in greste na blagajno. Po plačanem računu, ki ga lahko plačate preko Paypala ali s kreditno kartico, pa prejmete kartice kar na svoj e-naslov. Te so vaše za VEDNO. Nato jih le natisnete in uporabljate dnevno. Lahko pa jih imate kar na računalniku, da jih vedno znova pregledate. Enostavno, mar ne? Ravno zato sem se odločila, da so kartice natisljive, zato ni potrebno čakati na dostavo ali pa hoditi v trgovino – nakup lahko opravite kar takoj. Afirmacijske kartice dobite brez škatle, lahko si ustvarite svojo, kamor shranite afirmacijske kartice.

Kaj je še pomembno?
  • Afirmacije izvajaj redno.
  • Zaupaj v moč misli, saj je pomagala že več kot 10.000 mamicam.
  • Delovanje afirmacij so potrdili strokovnjaki po celem svetu in zagotavljajo izjemne rezultate.
  • Povrni si samozavest, dobro počutje in izboljšaj kakovost življenja.
  • Ne prepusti se negativnim mislim. Bodi srečna nosečka, saj si to zaslužiš!

Dodatne informacije

Jezik

Slovenščina, Angleščina, Hrvaščina, Nemščina

Share This