Akcija!

Pomirjena in srečna mami

9,99 6,99

Avtorica: Ana Kersnik Žvab

Format: e-kartice

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

Zakaj uporabljati afirmacijske kartice?

Prav to vprašanje se nam poraja, ko nismo več v stiku sami s sabo. Sleherna misel, ki se nam porodi, privede do tega, da to postane naše stališče; naša stališča se kažejo preko dejanj; naša dejanja izoblikujejo naš značaj. Ničkolikokrat je bilo dokazano, da moč misli lahko spremeni življenje in celo zdravi. Afirmacijske kartice Pomirjena in srečna mami ti ponujajo prav tiste pozitivne misli, ki ti bodo pomagale do srečnega materinstva.

 • Si po porodu ali že več mesecev po rojstvu svojega dojenčka, pa nimaš pojma, kako se znebiti maščobe in odvečnih kilogramov, ki so ti ostali po porodu? Vse to te ovira v osebnem življenju in bi potrebovala oporo?
 • Slišala si, da so afirmacije odlične za umirjanje in tudi spreminjanje življenja. Jih želiš imeti na dosegu kar doma?
 • Ne želiš plačati več 1000 evrov raznim terapevtom ali drugim strokovnjakom, želiš pa si pozitivnega in srečnega življenja?
 • Bi ti zelo pomagale konkretne afirmacije, ki so pomagale drugim mamicam, ki prav tako niso vedele, kako se zadeve lotiti?
 • Še iščeš načine, kako posvetiti čas sebi in istočasno biti tam za svojega otroka/otroke, ne da bi imela slabo vest?
 • Ne veš, kako bi prišla do svojega počutja, in sicer da bi se počutila spet TI, tako kot pred porodom?
 • Se ne počutiš več seksi, mikavno in samozavestno? Potrebuješ oddih od vsega?

Naj ti pomagam z odločitvijo, ki je povsem enostavna. Tudi sama sem mamica in vem, kako je, ko se ujameš v rutino in se predajaš le družini, partnerju in malce pozabiš nase. Tudi druge mamice prestajajo isto! Ne pusti se negativnim mislim, da bi ti uničile tvojo materinsko pot. S preprostimi afirmacijami, ki jih vsakodnevno izvajaš, si lahko pomagaš kar sama.

In kako jih pridobite? Enostavno.

Kliknete na izbran izdelek v moji trgovinici in greste na blagajno. Po plačanem računu, ki ga lahko plačate preko Paypala ali s kreditno kartico, pa prejmete kartice kar na svoj e-naslov. Te so vaše za VEDNO. Nato jih le natisnete in uporabljate dnevno. Lahko pa jih imate kar na računalniku, da jih vedno znova pregledate. Enostavno, mar ne? Ravno zato sem se odločila, da so kartice natisljive, zato ni potrebno čakati na dostavo ali pa hoditi v trgovino – nakup lahko opravite kar takoj. Afirmacijske kartice dobite brez škatle, lahko si ustvarite svojo, kamor shranite afirmacijske kartice.

Kaj je še pomembno?
 • Afirmacije izvajaj redno.
 • Zaupaj v moč misli, saj je pomagala že več kot 10.000 nosečnicam in mamicam.
 • Delovanje afirmacij so potrdili strokovnjaki po celem svetu in zagotavljajo izjemne rezultate.
 • Povrni si samozavest in dobro počutje ter preživi svojo nosečnost pomirjena in srečna.
 • Ne prepusti se negativnim mislim. Dobro se boš pripravila na porod – bodi srečna in pomirjena, saj si to zaslužiš!

Dodatne informacije

Jezik

Slovenščina, Angleščina, Hrvaščina, Nemščina

Share This