Akcija!

Pravilno rokovanje z dojenčkom

9,99 6,99

Avtorica: Ana Kersnik Žvab

Format: e-kartice

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

Zakaj uporabljati kartice za pravilno rokovanje z dojenčkom?

Kartice Pravilno rokovanje z dojenčkom ponujajo prav tiste položaje in informacije, ki ti bodo pomagale pri zdravem in pravilnem ravnanju z dojenčkom.

  • Predvidevam, da si poleg vloge mamice tudi zaposlena ali imaš svoje obveznosti: skrbiš za otroka in partnerja; imaš še ostale obveznosti in ne veš, da si mnogokrat na robu obupa. Se ti zdi vsega preveč. Misliš, da ne boš zmogla?
  • Morda imaš doma še kakšnega majhnega otroka, ki mu moraš in želiš posvetiti čim več časa, insi zato nonstop v stresu, ker ti zmanjkuje časa za vse, želiš pa osvojiti vsa pravila pravilnega rokovanja z dojenčkom?
  • Morda pa imaš že prav lepo utečeno dejavnost, ampak si želiš kakovostno poskrbeti za novorojenčka. Vidiš, kako uspeva ostalim mamicam, sama pa niti ne veš točno, zakaj tebi ne gre, kar te še dodatno potre?
  • Mogoče si ena tistih, ki jo skrbi, da boš kaj storila narobe ali zamudila. Ne skrbi, program je narejen tako, da prinese odlične rezultate; s tem spremljaš razvoj svojega dojenčka. Prav tako ti kartice omogočajo, da si v koraku s časom in nič ne zamudiš ter poskrbiš za pravilen in dober razvoj dojenčka. Program ne zahteva od tebe, da si ure in ure stran od doma, temveč lahko izvajata program z dojenčkom kar doma in kadar vama najbolj ustreza. Bi ti to najbolj ustrezalo?
  • In morda veš, da bo pravilno rokovanje z dojenčkom dobro za celostno počutje in zdravje, da se bo dojenček pomiril, bolje spal, se dobro razgibal z varno in učinkovito tehniko dvigovanja, previjanja in drugih tehnik, ki je ustvarjena prav za dojenčke? Vse pa je izdelano tako, da lahko izvajata z dojenčkom kar doma.

Naj ti pomagam z odločitvijo, ki je povsem enostavna. Tudi sama sem mamica in vem, kako je, ko želiš svojemu otroku nuditi le najboljše. Tudi druge mamice se trudijo po najboljših močeh in se poslužujejo vse koristnih in potrjenih metod, kako pomagati pri razvoju svojega dojenčka. Zdravje in varnost otroka so glavno vodilo pri vzgoji v zgodnji fazi otrokovega življenja. Tovrstne kartice so prilagojene za varno in učinkovito učenje pravilnega rokovanja z dojenčkom, in sicer kar doma.

In kako jih pridobite? Enostavno.

Kliknete na izbran izdelek v moji trgovinici in greste na blagajno. Po plačanem računu, ki ga lahko plačate preko Paypala ali s kreditno kartico, pa prejmete kartice kar na svoj e-naslov. Te so vaše za VEDNO. Nato jih le natisnete in uporabljate dnevno. Lahko pa jih imate kar na računalniku, da jih vedno znova pregledate. Enostavno, mar ne? Ravno zato sem se odločila, da so kartice natisljive, zato ni potrebno čakati na dostavo ali pa hoditi v trgovino – nakup lahko opravite kar takoj. Informacijske kartice dobite brez škatle, lahko si ustvarite svojo, kamor shranite informacijske kartice.

Kaj je še pomembno?
  • Pravilno rokovanje izvajaj redno in pravilno.
  • Zaupaj v tehnike pravilnega rokovanja z dojenčkom, saj so pomagale že več kot 10.000 nosečnicam, mamicam in dojenčkom.
  • Pravilno rokovanje z dojenčkom so potrdili strokovnjaki po celem svetu in je nujno potrebno za zdrav razvoj otroka.
  • Pridobi potrebno znanje ali nadgradi že osvojeno znanje pravilnega rokovanja z dojenčkom ali baby handlinga.
  • Bodi najboljša mamica za svoje male srčke.

Dodatne informacije

Jezik

Slovenščina, Angleščina, Hrvaščina, Nemščina

Share This