Akcija!

Spletni tečaj Magični svet joge za otroke – Devayanko Yoganko jogira

450,00 350,00

Prednaročila so mogoča od 15.6.2020 do 1.3.2021 s plačilom izdelka v spletni trgovini. Izdelki bodo na voljo od 29.3.2021.

Odraščanje je pomembno, zato starši poskrbimo, da se otroci dobro razvijajo in pravilno odraščajo. Joga za otroke je namenjena otrokom vseh starosti. Otroci lahko dosegajo čim boljše rezultate in uživajo ob svojih osebnih dosežkih z vadbo joge. Če že zgodaj osvojijo zdrav način življenja, ljubezen do gibanja in zdrave prehrane, bodo to cenili celo življenje. Starši smo tu, da jim pomagamo na tej poti in zagotovimo srečno, zdravo in toplo pot v življenju.

Opis

Pozitivni učinki in prednosti joge za otroke:
 • razvijajo se motorične in koordinacijske sposobnosti;
 • krepi se nadzor nad čustvi;
 • drža otrok je bolj pravilna;
 • izboljša se imunski sistem;
 • poveča se kapaciteta pljuč, kar omogoča bolj globoko in lažje dihanje;
 • telo postane bolj skladno in gibljivo;
 • izboljša se kontrola nad telesom;
 • okrepijo se mišice;
 • pospeši se regeneracija telesa in
 • spodbuja se ustvarjalnost.

Spletni tečaj Magični svet joge za otroke – Devayanko Yoganko jogira je edinstveni spletni tečaj, s pomočjo katerega lahko vadite starši jogo z otroki doma, saj je vsa vsebina podprta z videom in s podrobno razlago. To vam zagotavlja, da je izvedba čim lažja, pravilna in učinkovita. V spletnem tečaju so položaji predstavljeni sprva posamično, nato pa so dodane tudi zabavne vadbe za otroke, ki jih izvajajo otroci ob gledanju posnetkov. Celoten spletni tečaj je prilagojen, da starši pridobite znanje o jogi, da veste, kako usmerjati otroke oz. da otroci vadijo sami.

Otroci veliko sedijo, kar jim zavira pretok energije po telesu, cirkulacijo in pretok limfe po telesu. Sedenje ni le povezano s šolo, temveč tudi z vožnjo na avtobusu, v avtu, s čakanjem v čakalnicah in tudi drugje. Problem današnje družbe je t.i. sedeči človek. V preteklosti so se otroci veliko več gibali, s čimer so pospešili pretok krvi po telesu, kar je pospešilo boljšo regeneracijo in tudi pretok energije po telesu. Če smo dlje časa v sedečem položaju, zastaja večina energije v predelu bokov, zadnjice in trebuha. Pri otrocih se ne pozna ravno pri povečani teži, temveč pri tem, da so utrujeni, hitro ostanejo brez koncentracije, so nezainteresirani in celo bolehni. Joga poskrbi za pravilno držo otrok, kar vpliva na pravilen položaj organov v telesu in boljše celostno počutje in zdravje.

V spletnem tečaju so predstavljene tudi dihalne tehnike, s katerimi se otroci naučijo pravilnega dihanja, kar jim pomaga ne le pri jogi, temveč tudi v vsakodnevnem življenju. Ko otroci odraščajo, se soočijo z različnimi izzivi; prav pravilno dihanje jim omogoča, da se bolje soočajo s stresnimi situacijami, so bolj zdravi in tudi bolj pozitivno usmerjeni.

Po strokovnih svetovnih raziskavah vpliva joga blagodejno na odraščanje otrok, razvijanje motorike, boljše obvladovanje svojega telesa, izboljšanje ravnotežja, koordinacije in tudi koncentracije. Otroci so tudi bolj pozitivno naravnani in umirjeni.

V spletnem tečaju se nahajajo tudi napotki, kako se otroci lahko sprostijo in umirijo s pomočjo vzhodne tradicije, in sicer s tehnikami sproščanja, ki so otrokom prilagojene. Spletni tečaj je primeren in je celo dodatno priporočljiv za hiperaktivne in avtistične otroke. Pri tem pa se priporoča posvet z osebnim pediatrom, ki poleg knjižnega dela s svojim profesionalnim svetovanjem opazuje napredek pri otroku in dodatno podkrepi, da je vadba otrok učinkovita in varna. Ker se lahko s spletnim tečajem vadbe izvaja doma, so otroci dodatno sproščeni, kar je bonus za avtistične otroke, ki potrebujejo več manevrskega prostora in notranji mir.

Zakaj se odločiti za spletni tečaj in vaditi doma?

Otroci imajo veliko različnih dejavnosti že preko tedna in ravno s knjigo lahko starši vadite z otroki, ko imate čas kar v udobju svojega doma. Prav tako se otroci najbolj varno počutijo doma, kar jim pomaga pri učenju novosti, kot so tudi jogijski položaji. V spletnem tečaju pa so dodani tudi drugi jogijski prijemi, kot so dihalne tehnike in tehnike sproščanja. Kot darilo sem dodala tudi edinstvene in razigrane pobarvanke, s katerimi otroci z barvanjem izboljšujejo koncentracijo, se sproščajo in skozi svet mandal razvijajo svojo kreativnost.

Ker pa obožujem delo z otroki in sem tudi sama mamica treh srčkov, pa sem dodala kar nekaj daril in bonusov, da bo potovanje v svet joge čim bolj zabaven in prijeten tudi za vaše čudovite otroke. Predvsem priporočam staršem ogled webinarja, v katerem si lahko v intenzivnem spletnem predavanju ogledajo pomembne napotke pred izvedbo in tako pridobijo informacije glede joge za otroke. Prav tako prilagam e-knjigo Mini joga za otroke – Praktični del, v kateri so predstavljeni glavni jogijski položaji za otroke. V e-knjigi so jogijski položaji opremljeni s profesionalnimi fotografijami in podrobnimi opisi.

Darila:
 • Webinar Moja prva joga – magični svet joge za otroke
 • e-knjiga Mini joga za otroke – Praktični del
 • Natisljiv koledarček
 • Natisljive kartice za učenje joge
 • Natisljive pobarvanke Devayanko Yoganko barva
 • Joga igre za otroke
Bonusi:

Naj bodo tudi vaši otroci že zgodaj seznanjeni z zdravim načinom življenja, saj jim bo pomagal skozi celo življenje.