Akcija!

Vadbe – Anti-stres joga

75,00 52,50

Poskrbi za celostno sprostitev uma in duha

Opis

Nenehen stres in izgorelost vplivata na kakovost življenja in ga lahko tudi predčasno skrajšata.

Natrpani urniki, dolg delovnik, premalo tekočine in gibanja, pomanjkanje spanca in počitka, nenehni prehladi, bolečine, depresija, kronično nezadovoljstvo in tudi drugi simptomi kažejo na to, da potrebujemo čas zase!

Moderen način življenja prinaša mnogo situacij, ki posameznika spravljajo v stres. Stres sam po sebi ni škodljiv, ampak je celo priporočljiv, ko želimo doseči še kaj več; določena količina stresa nas celo motivira. Ko se stres pretirano poveča, pa to postane škodljivo tudi za zdravje posameznika.

Stres, ki ga omenjam, je stres, ki je za nas nevaren, zato se ga je potrebno izogniti oz. se nanj pravilno odzvati. Pri vsem tem je pomembno tudi to, da se znamo pravilno sprostiti in vzeti čas zase.

Pomembno je prepoznavati stres, in sicer kdaj smo izpostavljeni preveliki količini stresa.

Najnevarnejše pri stresu je, da se počasi in postopno kopiči. Tako se ga navadimo, da celo postane vsakdanji in normalen, zato se sploh ne zavedamo, da je prisoten.

Naj izpostavimo le nekaj simptomov stresa: težave s spominom, slaba koncentracija, negativna nastrojenost, nenehne skrbi, vznemirjenost, nezmožnost sprostitve, občutek osamljenosti in izolacije, depresivno razpoloženje in nesrečnost, bolečine po telesu, zaprtje ali driska, slabost, omotica, bolečine v prsih, hitro bitje srca, zmanjšana potreba po spolnosti, pogosti prehladi itd.

Naj vam na kratko opredelim nekaj pozitivnih učinkov, zaradi katerih boste videli, zakaj je vadba joge odlična tudi na splošno, ne le za odstranjevanje stresa, umiritev misli, sprostitev celotnega telesa. Pozitivni učinki vadbe joge so: poskrbi za sklepe, izoblikuje telo, izboljša se imunski sistem, izboljša se spolno življenje, lažje se spi, pospeši se prebava, regenerirajo se celice, prekrvavi se celotno telo, kar omogoča dodatno čiščenje toksinov iz telesa (detoksifikacijo), mišice se okrepijo, kostna gostota se poveča, in sicer je še mnogo drugih pozitivnih učinkov, ki vam bodo olajšali in izboljšali kakovost življenja.

Kaj pravzaprav pomeni anti-stres joga? Anti-stres joga je koncept, ki sem ga oblikovala in je prilagojen vsem, ki bi želeli v svoje življenje vnesti več miru, sprostitve in se vase poglobiti. Asane so posebej izbrane in opredeljene, da so primerne za vse, in sicer ne samo za napredne jogije, ampak tudi za začetnike. Kar lahko storite že danes, ne odlašajte na jutri!

Share This