Akcija!

Vadbe – Jogijski tretma mogočnosti

52,50

Vadbe joge za močne roke: opore, stoje, položaji na glavi

Opis

Vsak posameznik je lahko mogočen in prebudi v sebi svoje Božanstvo. Naj najprej razbijem mit, ki se največkrat pojavi na tečajih in delavnicah joge Nisem dovolj močna v rokah in ne upam si. Prav tako se velikokrat pojavi vprašanje dvoma in strahovi Kaj pa če padem.

Ne bojte se. Zato sem jaz tukaj, da vas naučim pravilne tehnike in da vas popeljem čez opore, stoje in vam tudi pomagam, da izboljšate svoje veščine. Vse skupaj je pripravljeno tako, da boste hitro in učinkovito dosegli rezultate. Samo prepustite se in dovolite, da vam pomagam prebuditi vašo veličino.

In da razbijem mit: pri oporah in stojah ne gre toliko za moč v rokah, ramenih in vratu, kot predvsem za spoznavanje vašega težišča. Ko enkrat začutite to, potem vam bo vse postalo dosti lažje.

Pri teh asanah – telesnih položajih se seveda krepijo roke, ramena, hrbet in trebuh, a ne potrebujete imeti vsega tega, preden pričnete s tem tečajem.

Skupaj potujemo čez lažje položaje, ki jih nato nadgrajujemo. Dovolite si biti drzni in spoznavajte svojo notranjo moč in svoje telo na poseben način znotraj jogijskega tretmaja MOGOČNOSTI.

Share This