Akcija!

Vadbe – Spirit joga

75,00 52,50

Jogijski tretma za boljše zavedanje sebe in svojega telesa

Opis

Joga je stanje, ko se združita um in duh. Je eden najstarejših sistemov znanj, ki človeka obravnava celostno – telo, um in duha. Prav ta celovit pristop zagotavlja zdravje posameznika na vseh nivojih: na fizičnem, čustvenem in psihičnem. Joga pa niso le telesni položaji – asane.

Med jogijske tehnike spadajo tudi meditacija, petje, pravilno nadzorovano dihanje – dihalne tehnike, tehnike sproščanja, zdravljenje s pomočjo umetnosti mandal in druge tehnike. Glavni cilj joge je potovanje navznoter in boljše spoznavanje svojega telesa, s čimer se spodbuja samospoznavanje in samoraziskovanje. Joga je notranja drža, ki poudarja samozavedanje. Boljše poznavanje svojega telesa in prepoznavanje oz. občutenje različnih občutij znotraj sebe pomagata tudi v vsakodnevnem življenju.

Prebudite svoje notranje Božanstvo in spoznajte svojo barvito podzavest. S Spirit jogo se izboljša ravnotežje, koncentracija, koordinacija, predvsem zavedanje sebe, svojega uma, duha in telesa.

S Spirit jogo boste zagotovo spoznali dele sebe, za katere niste vedeli, da obstajajo ter popotovali vase in si privoščili globoko aktivacijo telesa ter dosegli najboljše rezultate na vseh področjih svojega življenja.

Share This